***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Убитата в София жена предрекла смъртта си в бележка. По колко депутати ще имат партиите в парламента?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 7 април   

 

Убитата жена е работила в мобилен оператор. Тя е имала терзания за живота си и на работното си място е оставила записка. В нея написа, че в случай че се случи нещо неприятно, би трябвало да се търси избран човек, оповестява bTV.

***

„ Проблемът с домашното принуждение ескалира ", посочи вътрешният министър Иван Демерджиев и прикани за по-добра съгласуваност сред институциите.

***

***

Системна експанзия против някогашните в живота му. 

Той тормозил остарялата си обич, която подавала няколко сигнала против него.

След това: с откритата мъртва 32-годишна жена били сътрудници. Двамата работели в прочут телеком. След като се разделили, мъжът не можел да преодолее, че е изоставен.

***

***

От обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ) дадоха първото си взаимно изказване за представители на медиите след изборите в неделя, на които реформаторското обединяване получи 24,56% от гласовете на гласоподавателите и взе второто място след ГЕРБ-СДС.

***

„ Резултатите са сходни на това, което бях намерил - сред 20 и 24 см е дебелината при изискуеми по план 28 см. Има изчезнал асфалт. Започва следствие и ще се търси наказателна отговорност “. Това сподели за " Твоят ден " министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков.

***

Белият дом разгласява обобщение на разбор на събитията през 2021 година, в което се акцентира, че Байдън е бил мощно стеснен от решенията на Тръмп.

***

Съдебното гонене на някогашния американски президент Доналд Тръмп е разделил поравно американците, само че наподобява е дало подтик на възможностите му да завоюва номинацията на Републиканската партия за изборите през 2024 година, демонстрират оповестени през вчерашния ден резултати от допитване на Ройтерс/Ипсос, представени от Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР